Topdon Pulseq AC lite 11 kW latausasema

Varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Topdon PulseQ AC Lite 11 on kiinteästi asennettava max 11 kW teholla lataava sähkö- ja hybridiauton latauslaite. Liitettävissä 240 tai 400 V sähköverkkoon. Latausvirta on säädettävissä verkon ja sulakeen mukaan 6-16 A. Erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet. Latauksen aloitus Plug and Paly, RFID kortilla tai kännykkä APP:illä.


Type2 pistokkeella olevalla 7,5 m latauskaapelilla. Pitkä kaapeli mahdollistaa latauksen myös etäämmmälle pysäköityyn autoon.


Erittäin monipuoliset yhteysvaihtoehdot: WiFi, Bluetooth, Ethernet sekä RS485


HUOM! Allaolevat lataustehot ja sulakekoot ovat esimerkkejä. Asennus on teettettävä luvat omaavalla sähköasentajalla, joka osaa määrittää kiinteistön sähköjärjestelmän mahdollisuudet. Myös autojen kyky ottaa latausta vastaan vaihtelee.


Liittäminen 400 V voimavirta jännitteeseen: 11 kW latausteho vaatii 16 A:n sulakkeen ja sitä vastaavan kiinteistökaapeloinnin. Yleisin asuinkiinteistön sulakekoko on 16A ja silloin latausteho on 11 kW.


Saatavana myös 22 kW laite. Se vaatii 32 A:n pääsulakkeen joita ei yleensä asuinkiinteistöissä ole. Ja vain harva auto pystyy vastaanottamaan 22 kW lataustehoa.


Liittäminen 240 V jännitteeseen: Latausteho on max 7 kW ja se vaatii 32 A:n sulakkeen joka on harvinainen asuinkiinteistössä. 16 A:n sulakkeelta saadaan 3,7 kW latusteho.