Asiantuntijapalvelut

Tekniset palvelut

Suoritamme autotekniikkaan liittyvien teknisten ongelmien analysointia. Tutkimme vikatapausten aiheuttajia ja vikojen korjausmenetelmiä.

Teemme auton järjestelmien toimivuuden tarkastuksia ja lausuntoja niiden toimivuudesta mm. katsastuksessa pyydettyihin järjestelmiin. Mm. auton turvajärjestelmät, AIRBAG-järjestelmät, ajoavustin ja ADAS-järjestelmät sekä sähkö- ja hybridiautojen korkeajännitejärjestelmät.

Teemme tutkimuksia ja lausuntoja auton ostoon tai korjaukseen liittyvissä riita-asioissa, joissa on selvitettävä vika, sen syntymekanismi ja korjaustarve.

Teemme myös korjausmenetelmien vertailua ja korjausten hinta-arvioita.

Lausuntomme ovat puolueettomia ja perustuvat pelkästään autotekniseen analysointiin.

Järjestelmäpalvelut

Annamme konsultointiapua autoteknisten ohjelmien hankinnassa ja käytössä. Annamme myös koulutusta järjestelmien käyttöön.

Antamamme avun ja koulutuksen tavoitteena on järkeistää järjestelmien ja ohjelmien määrää ja saada käytössä olevat ohjelmat tehokäyttöön. Siis käyttötehokkuutta ja siten kustannusten säästöä.

Käännöstyö

Teen autoalan dokumenttien, käyttöohjeiden ja järjestemäsoftan käännöstyötä. Asiakkaina isot eurooppalaiset ja kiinalaiset testerivalmistajat sekä laitemaahantuojat Suomessa. Teen käännöstyötä myös yksityishenkilöiden tarpeisiin mm. autojen asiakirjojen ja maahantuontidokumenttien käännöksiä.

Vahvuuteni käännöstyössä on hyvä autotekniikan ja testereiden tuntemus. Käytän käännöksissä vakiintunutta suomalaista autotekniikan termistöä jolloin käännetty teksti on selkeäkäyttöistä.

Käännökset suomenkielelle englannin-, ruotsin- ja saksankielestä. Verkostoni kautta käännökset myös muista kielistä.

Kokemuksemme

Omaan pitkän kokemuksen monesta automerkistä. Olen toiminut mm. Mercedes-Benz, Smart, BMW, VW, Skoda, Honda, Opel, Citroen, Peugeot, Ford ja Mitsubishi merkkikorjaamoissa korjaamopäällikkönä. Olen toiminut autotekniikan opettajana ammattioppilaitoksissa ja ammttikorkeakoululla. Lisäksi meillä on laaja verkosto asintuntioita eri autotekniikan osa-alueilta.

Hinnasto

Asiantuntijapalvelumme hinta perustuu käytettyyn aikaan 76 € / tunti sis alv 24 % + mahdolliset maksulliset tekniset materiaalit.

Laajoissa toimeksiannoissa annamme kokonaishinta-arvion tutustuttuamme toimeksiantoon.

Asiantuntijapalvelut