Topdon Pulseq AC lite 11 ja 22 kW latausasemat

Varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Topdon PulseQ AC Lite 11 on kiinteästi asennettava max 11 kW teholla lataava sähkö- ja hybridiauton latauslaite. Liitettävissä 240 tai 400 V sähköverkkoon. Latausvirta on säädettävissä verkon ja sulakeen mukaan 6-16 A. Erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet. Latauksen aloitus Plug and Play, RFID kortilla tai kännykkä APP:illä.


Type2 pistokkeella olevalla 7,5 m latauskaapelilla. Pitkä kaapeli mahdollistaa latauksen myös etäämmmälle pysäköityyn autoon.


Erittäin monipuoliset yhteysvaihtoehdot: WiFi, Bluetooth, Ethernet sekä RS485


HUOM! Allaolevat lataustehot ja sulakekoot ovat esimerkkejä. Asennus on teettettävä luvat omaavalla sähköasentajalla, joka osaa määrittää kiinteistön sähköjärjestelmän mahdollisuudet. Myös autojen kyky ottaa latausta vastaan vaihtelee.


Liittäminen 400 V voimavirta jännitteeseen: 11 kW latausteho vaatii 16 A:n sulakkeen ja sitä vastaavan kiinteistökaapeloinnin. Yleisin asuinkiinteistön sulakekoko on 16A tai 25 A ja silloin latausteho on 11 kW.


Saatavana myös 22 kW laite. Se vaatii 32 A:n pääsulakkeen joita ei yleensä asuinkiinteistöissä ole. Ja vain harva auto pystyy vastaanottamaan 22 kW lataustehoa. 22kW laitteen tehon saa säädettyä pienemmäksi 6 - 22 kW, sen mukaan miten kiinteistön pääsulakkeet sallivat. 22 kW laitteen hinta 820 € sis. ALV 24 %


Lisäosana saatavissa wifi ohjattu kuormanhallintaohjain, jolla voidaan hyödyntää maximi auton lataus silloin kun kiinteistön muu sähkönkulutus on pieni. Ja vastaavasti pudotetaan auton latausta kun sähköä tarvitaan vaikkapa sähkökiukaaaseen. Näin ei ylikuormiteta sähköjärjestemää missään tilanteessa, mutta saadaan aina sähkönkäytööä vastaava maksimaalinen ajoneuvon lataus. Hinta 260 € alv 24 %


Liittäminen 240 V jännitteeseen: Latausteho on max 7 kW ja se vaatii 32 A:n sulakkeen joka on harvinainen asuinkiinteistössä. 16 A:n sulakkeelta saadaan 3,7 kW latusteho.