Topdon PulseQ AC Home 11 kW

Ei varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Topdon PulseQ AC Home 11 on kiinteästi asennettava max 11 kW teholla lataava sähkö- ja hybridiauton latauslaite. Liitettävissä 240 tai 400 V sähköverkkoon. Latausvirta on säädettävissä verkon ja sulakeen mukaan 6-16 A. Erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet. Latauksen aloitus Plug and Paly, RFID kortilla tai kännykkä APP:illä. Kiinteästi latauslaitteeseen liitetty 7,5 metrin Type2 latauskaapeli sisältyy hintaan.


HUOM! Allaolevat lataustehot ja sulakekoot ovat esimerkkejä. Asennus on teettettävä luvat omaavalla sähköasentajalla, joka osaa määrittää kiinteistön sähköjärjestelmän mahdollisuudet. Myös autojen kyky ottaa latausta vastaan vaihtelee.


Liittäminen 400 V voimavirta jännitteeseen: 11 kW latausteho vaatii 16 A:n sulakkeen ja sitä vastaavan kiinteistökaapeloinnin. Yleisin asuinkiinteistön sulakekoko on 16A ja silloin latausteho on 11 kW.


Liittäminen 240 V jännitteeseen: Latausteho on max 7 kW ja se vaatii 32 A:n sulakkeen joka on harvinainen asuinkiinteistössä. 16 A:n sulakkeelta saadaan 3,7 kW latusteho.Topdon PulseQ AC Home latausasemaa on tulossa varastoon viikolla 10.