Topdon Lite 3

1 540,00 €

Kuvaus

Topdon Lite 2 mallista on nyt uusi Lite 3 versio

Toimintoja tullut lisää, mm. ohjainlaitteiden topologia-näyttö kuten Elite ja Smart malleissa200 ajoneuvomallin OE-tason diagnoosi

Kaikilla järjestelmädiagnostiikkatoiminnoilla varustettu Phoenix Lite 2 voi suorittaa perustoimintoja, kuten ECU-haun, lukea ja tyhjentää vikakoodeja, lukea tietovirtaa yli 200 mallista, vuosimalliin 2022 asti. Tarjoaa 28 huoltopalvelua, mukaan lukien huollon nollaukset, sähköiset käsijarrut, kaasuläpän perusasetukset ja paljon muuta.


Järjestelmien testaus
Kaksisuuntaisena skannerina Phoenix Lite 2:ta voidaan käyttää diagnoosin tarkistamiseen ja tarvittavien korjausten paikantamiseen tehokkailla toimilaitteiden testeillä ja ongelmakohtien paikallistamiseen, kuten polttoainesuutin, jäähdytysnesteen tuulettimet, jäähdytysnestepumppu, tuulilasinpyyhkimet, EGR-venttiili, kattoluukku, ikkunat jne.


Tyhjennä vikakoodit yhdellä napsautuksella

Kuntoraportti-toiminnon avulla käyttäjä voi nopeasti havaita vikakoodit kaikissa järjestelmissä ja tyhjentää kaikki vikakoodit ajoneuvon jokaisesta järjestelmästä yhdellä napsautuksella, tämä tekee diagnostiikkaprosessista älykkäämpää ja tehokkaampaa. "Järjestelmän valinta" -toiminnolla voit valita tarkistettavan järjestelmän manuaalisesti. Lisäksi voit tallentaa ja jakaa vikakoodiraportin käyttämällä “Raportti”-toimintoa.


Auto VIN voi automaattisesti tunnistaa ajoneuvon tiedot, kuten merkin, mallin ja valmistusvuoden, näin voit diagnosoida ja korjata ajoneuvot nopeammin. 2 vuoden ilmaiset ohjelmistopäivitykset pitävät sinut aina ajan tasalla ja voit päivittää ohjelmiston kuukausittain yhdellä napsautuksella. Tämä skannaustyökalu tukee myös yhteensä 22 ohjelmistokieltä, mukaan lukien suomi.


Online/ECU-koodaus ajoneuvon muutoksille

Phoenix Lite 2 tukee online-/ECU-koodausta useille ajoneuvoille, mm. VW:n, SEATin, SKODA:n, PORSCHE:n, BENZin, BMW:n ja muiden kanssa, mikä voi auttaa koodaamaan ECU:n vaihdon jälkeen, mukaan lukien valomoduuli, ABS-moduuli ja voi myös avata auton piilotettuja toimintoja.


VAG-ohjattu toiminto

Topdon Lite 2 -auton diagnostiikkatyökalussa on pääsy VAG Guided Functioniin, jossa on vaiheittaiset toimenpiteet, mikä helpottaa korjausprosessia ja edistää nopeaa ja tarkkaa auton diagnoosia. Sopii VW-, SKODA- ja SEAT-ajoneuvoihin.
Tekniset tiedot:

Käyttöjärjestelmä: Android 10.0

Prosessori: 2,0 GHz neliytiminen

Muisti: 4GB RAM

Kiintolevy: 32 Gt sisäänrakennettu muisti

Näyttö: 8" kosketusnäyttö, 1280 × 800

Akku: 12600mAH / 3.8V, kesto jopa 12 tuntia

Verkko: Wi-Fi, WLAN 802.11 b/g/n

Bluetooth: Bluetooth 5.0

Käyttölämpötila: 0°C - +50°C V

arastointilämpötila: -20°C - +60°C

Mitat: 25,8 * 18,3 * 5,0 mm

Paino: 1184,5 g.