Toimintamme perusta

Minulla on pitkä kokemus autoalalta. Olen toiminut opettajana ammattikoulussa ja ammattikorkeakoulussa. Korjaamopäällikkönä merkkikorjaamossa (Mercedes-Benz, VW, Skoda, Seat, SsangYong, Honda, BMW, Citroen, Ford, Smart, Opel ja Saab). Sekä yrittäjänä pitänyt omia autokorjaamoita. Tästä on kertynyt melkoinen kokemus jota hyödynnän nyt opettajana, autotesterien maahantuojana, myyjänä ja käytön opastajana.

Testerit joita olen ottanut myyntiin olen valinnut korjaamon päivittäisen työskentelyn näkökulmasta. Testerien pitää olla helppoja käyttää, päivitykset ja ylläpito vaivatonta, monipuoliset ominaisuudet, kattava automerkkivalikoima ja kaikki tämä järkevään hintaan.

Tavoitteena on etsiä jatkuvasti korjaamon päivittäistä toimintaa helpottavia laitteita. Seuraan tarkasti mitä maailmalla tapahtuu. Olen luonut hyvät suorat suhteet laitevalmistajiin ja teen myös kehitys- ja käännöstyötä usealle laitevalmistajalle. Oma maahantuonti suoraan valmistajilta ja kevyt organisaatiomme mahdollistaa edullisen hintatason.

Olemme Topdon ja Thinkcar testereiden virallinen maahantuoja.

Ossi Rostén

Yrittäjä, Cartest Oy

Tuotteemme

Testerit kaikkiin automerkkeihin.

Asiakkaamme

Asiakkainamme ovat autokorjaamot, oppilaitokset ja alan harrastajat.